Recensies van onze gewaarde gasten

Echte recensies, van echte gasten.

Ruud Eleveld van den Berg Avatar
Ruud Eleveld van den Berg
21/11/2022 - Google

Afgelopen weekend heerlijk een relax weekend gehad. De ontvangst was als thuis komen in een warm nest. Goede en uitgebreide uitleg van Jacuzzi en Sauna, waar alles te vinden is en geen vraag is Jaren en Patrick te veel. Gastenverblijf nr.1 was geweldig. Heerlijke bedden, leuk, romantisch en landelijk ingericht en het ontbreekt je werkelijk aan niets. Smorgens wakker worden en buiten zitten is ook een feest. Je wordt verwelkomt door de hertjes en een eend die er rondlopen, een geweldig rustige en mooie locatie.

Dit is absoluut een aanrader en wij gaan er zeker nog een keer terug komen.

Karen en Patrick, nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer....

Ruud Eleveld van den Berg Avatar
Ruud Eleveld van den Berg
21/11/2022 - Google

Afgelopen weekend heerlijk een relax weekend gehad. De ontvangst was als thuis komen in een warm nest. Goede en uitgebreide uitleg van Jacuzzi en Sauna, waar alles te vinden is en geen vraag is Jaren en Patrick te veel. Gastenverblijf nr.1 was geweldig. Heerlijke bedden, leuk, romantisch en landelijk ingericht en het ontbreekt je werkelijk aan niets. Smorgens wakker worden en buiten zitten is ook een feest. Je wordt verwelkomt door de hertjes en een eend die er rondlopen, een geweldig rustige en mooie locatie.Dit is absoluut een aanrader en wij gaan er zeker nog een keer terug komen.Karen en Patrick, nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer....

Gejon Vrijenhoek Avatar
Gejon Vrijenhoek
17/11/2022 - Google

Amber Bs Avatar
Amber Bs
14/11/2022 - Google

Ronald Aarsen Avatar
Ronald Aarsen
31/10/2022 - Google

zeker een aanrader, wat hebben wij genoten van alle luxe van dit huisje. wij gaan hier zeker nog een keer na toe .

Wilco van Kasteren Avatar
Wilco van Kasteren
31/10/2022 - Google

Meer dan prima! Mooi compleet geheel en bijzonder idyllische omgeving. De gastheer en gastvrouw hebben aan de details gedacht, dat is in alles merkbaar. Patrick en Karen zijn hartelijk tijdens de communicatie vooraf en zorgen voor een prima ontvangst op de locatie. Absolute aanrader als je even aan het dagelijkse wil ontsnappen en wilt genieten van luxe, sfeer en wellness.

Robert Houkes Avatar
Robert Houkes
30/10/2022 - Google

Bijzondere locatie fijne gastheer en gastvrouw. Van alle gemakken voorzien. Lekker sauna en jacuzzi.

Juno-Mick van der Meulen Avatar
Juno-Mick van der Meulen
29/10/2022 - Google

Heerlijk kunnen bubbelen in de jacuzzi en enorm vriendelijke mensen

Dynovian 77 Avatar
Dynovian 77
10/10/2022 - Google

Wij hebben heel erg genoten van het verblijf, de eigenaren zijn hele vriendelijke mensen met een warm ontvangst.Locatie is volledig zoals omschreven en komen hier zeker nog een keer terug.P & S

Ingrid Leliveld Avatar
Ingrid Leliveld
07/10/2022 - Google

Arendsnest geboekt als verrassing voor 60 jarige verjaardag.Zeer vriendelijk, warm ontvangst door Karen en Patrick. Alles was versierd in 60 jarig thema met ballonnen, slingers e.d. Genoten van de jacuzzi, sauna, grillkota, champagne en uitgebreide tapas hapjes. Kortom, geslaagde verrassing met dank aan jullie!

Ingrid Westerhout Avatar
Ingrid Westerhout
05/10/2022 - Google

3 x voor ons bij deze geweldige b&b samen met onze goede vrienden vierden wij onze 5 jarige vriendschap. MaarWat een fantastische plek . Deze keer gastenverblijf 1 ook dit is een pracht plekje de sauna en de jacuzzi waar de hertjes even bij stil komen staan is zo’n heerlijke luxe. Patrick & Karen opnieuw bedankt en tot een volgende x.

Elianne Doekes Avatar
Elianne Doekes
03/10/2022 - Google

Onwijs genoten van ons verblijf. Heerlijk om een nachtje weg te gaan en tijdens je verblijf gebruik te maken van de sauna en jacuzzi. Alles was schoon en zag er goed uit!

Marcel en Sanne Mets Avatar
Marcel en Sanne Mets
28/09/2022 - Google

Martine Molenaar Avatar
Martine Molenaar
25/09/2022 - Google

Ruud Geurts Avatar
Ruud Geurts
09/09/2022 - Google

We hebben echt heerlijk genoten van de luxe , heerlijk in de prive sauna gezeten en de jacuzzi naast jullie hertjes.
Heerlijk zo midden in de natuur.
Het appartement is van alle gemakken voorzien en de bedden zijn top 👌🏻.
Je zit daar in een heel mooie en rustige omgeving maar met de fiets sta je ook zo weer binnen 5 minuten in Veenendaal en Renswoude zelf.

Patrick en Karen super bedankt en ga zo door.
We komen zeker nog een keer terug en misschien dan wel op de 🛥️ 🏝️🌴🌴🌴🏝️.

Veel succes en wij bevelen iedereen dit aan !

Groetjes Ruud en Petra

Myrthe Craane Avatar
Myrthe Craane
31/05/2022 - Google

Lekker lang weekend mogen verblijven op deze fijne locatie. In één woord fantastisch!
Mooie plek, fijn ontvangst van Karen en Patrick, die altijd klaar staan voor hun gasten.
Wij hebben super fijne dagen gehad op deze accommodatie. Genieten van de jacuzzi, sauna en de omgeving. Echt een aanrader! Zullen hier zeker nog eens komen om heerlijk te ontspannen.

Martijn Beijen Avatar
Martijn Beijen
12/05/2022 - Google

Wat een geweldige plek om heerlijk tot rust te komen, we hebben al 3 keer een overnachting gehad en komen graag nog een keer terug. Voor alle liefhebbers die willen ontspannen in de jacuzzi of sauna is het een echte aanrader. En niet te vergeten de lieve diertjes die met volle enthousiasme naar je toe komen en zelfs geaaid willen worden (vooral Bob de eend is een leuk gezelschap)

Hans van Rooijen Avatar
Hans van Rooijen
01/05/2022 - Google

Een heerlijk plekje waar je in alle privacy lekker kunt ontspannen en toch dicht bij de bewoonde wereld zit. Patrick & Karen zijn alleraardigste mensen die hun best doen om je thuis te laten voelen. Het ontbijt verzorgd door de cateraar is echt een aanrader, we hadden gelijk genoeg over voor de lunch. De sauna en de jacuzzie waren heerlijk en schoon. Het appartement is licht, ruim en veel te groot voor ons tweeën. We hebben ontzettend genoten en komen zeker een keer terug.

Roelie Van der Wal Avatar
Roelie Van der Wal
27/04/2022 - Google

Wat een fantastische ervaring! Wij hebben ontzettend genoten. Heerlijk in de jacuzzi en in de sauna. Een prachtige inrichting van het appartement en Karen en Patrick zijn super vriendelijk. En dan nog die grappige hertjes die in de tuin lopen. Waar je van kan genieten terwijl je op het terras zit! Wij komen zeker terug!